Termékek Menü

Vásárlói vélemények

Gyöngyösiné Rácz Henriette - e-mail - 2018. július 18.
Kedves Hajnalka, ma àtvettem a rendelést, gyönyörűek!!!! Köszönöm. Heni

Király Hajnalka - e-mail - 2018. július 18.
Gyönyörűek és egyediek az ékszereitek! Idáig bármit rendeltem tőletek IMÁDOM ŐKET!!! Köszi szépen!

Balázs Szandra - facebook - 2018. július 9.
Megérkezett a rendelt ékszer,nagyon szép! Köszönöm! :)

Papp Regina - facebook - 2018. június 18.
Rendkívül gyors szállítás, szuper minőség, szép ékszerek :) Köszönöm. 5 csillag!

Borsos Dóra - facebook - 2018. május 14.
Egy héten belül két gyűrűt is rendeltem. Mindkettő gyönyörű, méretezésben teljesen pontos, a szállítás pedig nagyon gyors volt. A további ilyen stílusú ékszereimet biztos, hogy innen fogom megrendelni. :)

Szajkó Angelika - e-mail - 2018. május 10.
Kedves Hajnalka és Alchemy ékszer! Ma megkaptam a gyűrűm,olyan mint a fotón szerepel,csodálatos mestermunka! A méret pont megfelelő. Köszönöm szépen!!!!

Soós Erika - facebook - 2018. április 9.
Gyönyörű és valóban egyedi ékszereket lehet itt felfedezni. Jó dolog, hogy vagytok! Az ember leánya olyan nehezen talál saját magához illő dolgokat! Nálatok szerencsére rátaláltam! Nagyon korrektek vagytok, és valóban készségesek. Kalap emelésem előttetek! Sok-sok fantasztikus remekművet még, és sok vevőt kívánok! Tisztelettel: Soós Ery :)

Fuchs Szilvia - e-mail - 2018. április 5.
Kedves Hajni! Ékszereim megérkeztek. Nagyon szépen köszönöm. Pont megfelelő méret a gyűrű!! Az ékszer olyan amit vártam, teljesen hiteles a kép. Még egyszer nagyon köszönöm. Boldog vagyok!! Szilvi

Kindlikné Fehér Erika - e-mail - 2018. március 18.
Kedves Hajni! Nagyon tetszett az óra nekem és a férjemnek is, gyönyörű, másnak is fogom ajánlani!

Kiss Gábor - e-mail - 2018. március 5.
Megérkezett a csomagom. Tetszik, igényes és szép! Köszönettel: Kiss Gábor

Peresztegi Krisztina - facebook - 2018. február 21.
Kár, hogy csak öt csillagot lehet adni, én végtelen csillagot adnék legszívesebben! :) Az ékszereket nagyon hamar meg tudtam venni, Hajni nagyon kedves, közvetlen. A termékek gyönyörűek, nagyon egyediek, minőségiek - biztosan törzsvásárló leszek. Kaptam ajándék kupont is, nagyon szépen köszönöm!

Hollósi Ivett - e-mail - 2018. február 12.
Kedves Hajni! Köszönöm szépen a gyors ügyintézést. Szerettem volna elmondani, hogy mennyire elégedett vagyok az ékszerekkel. Karácsonyra is tőletek rendelt Anyukám, és azóta is hordom ezeket a gyönyörűségeket. Úgy örülök, hogy rátok találtam. Csodaszép, egyedi ékszereitekkel nem tudok betelni! Szép napot! :) Üdvözlettel: Hollósi Ivett

Szalai Judit - e-mail - 2018. február 12.
Most adódik alkalmam megköszönni legutóbbi rendelésem gyors és pontos teljesítését - tényleg fantasztikus munkát végeztek! Az áru megint hozza az elsőnél "megszokott" minőséget, bár a francia csat balkezességét még meg kell szokni. :) Köszönet még egyszer mindenért, üdvözlettel: Judit

Rejtélyi Alexandra - e-mail - 2017. december 13.
Kedves Papp-Horváth Hajnalka! Ma tudtam felvenni a csomagomat, de már hétfőn megérkezett egyébként. Nagyon tetszik a páros nyaklánc, művészien szép a kidolgozása. Ugyanolyan örömmel és büszkeséggel fogom hordani, mint a Wings of Love nyakláncot. Köszönöm a gyors és precíz munkát! Üdvözlettel: Rejtélyi Alexandra

Csiszár Irén - e-mail - 2017. december 7.
Kedves Hajni, köszönöm, megkaptam, nagyon szééééép :-) Üdv, Irén

Harangi Fatime - e-mail - 2017. december 6.
Kedves Hajni! Ma rendben megérkezett a csomag, nagyon tetszik, szebb mint a képen. Köszönettel, Fatime

Horváth Zsoltné - e-mail - 2017. november 29.
Még annyit fűznék hozzá, hogy én sokszor rendeltem már interneten de ilyen korrekt pontos tájékoztatással még soha nem volt dolgom a megrendelt termékkel kapcsolatos minden egyes mozzanatról Emailt kaptam és  ezt nagyra becsülöm! Még egyszer nagyon köszönöm gyönyörű karácsonyi ajándék lesz a férjemnek!

Kárpáti György - e-mail - 2017. november 10.
Koszonom szepen megerkeztek a sarkanyok. Felulmulja az elkepzeleseimet. Gyonyoruen ki van dolgozva. Csak dicserni tudom.

Sári Bernadett - e-mail - 2017. november 9.
Kedves Papp-Horváth Hajni! Nagyon köszönöm. megkaptam a megrendelt terméket! Nagyon szép! Szülinapi ajándék lesz ( 18 ! ), garantált az öröm!  :)

Várday Lili - facebook - 2017. október 13.
Sziasztok, nem olyan rég kaptam meg Tőletek a nyakláncom, imádom, gyönyörű! Köszönöm szépen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harsányi Zsolt - e-mail - 2017. szeptember 15.
Szia Hajni! Bár ma még nincs Edit névnap, azért odaadtam a láncot...:) - "Köszönjük, nagyon tetszett!! Még biztos veszünk mást is!" : Edit - Úgy lesz! :)) Köszönjük!

Székely Péter - e-mail - 2017. szeptember 6.
Szia! Ma érkeztek meg! Nagyon örülünk neki! A feleségem valósággal ragyog az órával, köszönöm! Nekem is nagyon tetszik Thor kalapácsa! Sokkal jobbak mint a képek alapján gondoltam. Még egyszer köszönöm!

Oroszné Katona Margit - facebook - 2017. szeptember 2.
Egyszerűen imádok náluk vásárolni :)

Vámos Mihály - e-mail - 2017. augusztus 3.
Minden rendben volt a csomaggal, tetszik mind a két rendelt termék. Köszönöm szépen! :)

Bereczki Mihály - e-mail - 2017. július 2.
Kedves Papp-Horváth Hajni! A csomag rendben megérkezett, a termékekkel meg vagyunk elégedve. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a rendelés és kiszállítás aktuális státuszáról :)

Kecskés József - chat - 2017. május 11. 
Helló! Ma kaptam kézhez a rendelésemet! Alchemy, Helm Of Awe Ravenskull medál! Tökéletesen meg vagyok elégedve a termékkel! A kivitelezés kidolgozottsága tökéletes! Egyszóval gyönyörű! :) A szállítás pontos és megbízható! Nagy valószínűséggel vásárolok még nálatok! Köszönöm szépen! Nálam 10-10 pont!  :)

Gulyás Nikolett - facebook - 2017. május 10.
Ma kaptam meg! Gyönyörű szép! ❤ Igazi mestermunka ❤

Rejtélyi Alexandra - e-mail - 2017. május 10.
A nyaklánc gyönyörű, szebb, mint a képeken! Nagyon szépen köszönöm! Büszkén és örömmel fogom viselni! Tovàbbi sok sikert!

Oláh Ferencné - e-mail - 2017. április 26.
Kedves Hajni! Megérkezett a gyűrű, amit rendeltem. A valóságban sokkal szebb, gyönyörű! Meg vagyok elégedve!! Nagyon köszönöm!

Balló Richárd - e-mail - 2017. április 25.
Mindkét termék nagyon szép, igényes, talán jobb is mint amit vártam. Köszönöm szépen :)

Mészáros Andrea - e-mail - 2017. április 10.
Nagyon szépen köszönöm, tökéletes szülinapi ajándék volt a páromnak :)

Varga Laci - e-mail - 2017. máricus 28.
Örömmel éresítelek, hogy megérkezett a rendelésem. Nagyon tetszik a nyaklánc. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, ahogy a rendelést követő folyamatos tályékoztatással is. Nagyon köszönöm!

Fehér Melitta - e-mail - 2017. március 13.
Kedves Hajni!  Múlthéten pénteken megkaptam a csomagot. A páromnak vettem ajándékba és nagyon tetszett neki!  Köszönöm hogy ilyen gyorsan megérkezett így időben tudtam odaadni neki a névnapjára!

Polacsek Zoltán - e-mail - 2017. március 10.
Nagyon kíváló mindkét termék. Maximálisan elégedett vagyok.

Dávidházy Attila - e-mail - 2017. február 24.
Hiánytalanul átvettem a csomagot és az ékszerekkel teljesen meg vagyok elégedve. Csak legyenek annyira tartósak amennyire tetszenek. Köszi, minden jót kívánok!

Ambrus Erzsébet - e-mail - 2017. február 24.
Megérkezett és nagyon tetszik  :) :) :) Köszönöm szépen

Kaló Zita - facebook - 2017. február 6.
Megkaptam az ékszereket! Fantasztikus! Köszönöm! :D

Molnár Veronika Kornélia - e-mail - 2017. január 26.
Kedves Hajni! Nagyon szépen köszönöm még egyszer a gyors és precíz ügyintézést. A karkötő és a nyaklánc is nagy örömöt okozott, nagyon tetszett páromnak, azóta szinte le se veszi. :) Biztos, hogy fogunk még rendelni, a facebookon már mindketten követjük az oldalatok. :) Köszönöm még egyszer!!!! 

Sárközi Zsolt - facebook - 2016. december 25.
Tegnap kaptam meg karácsonyi ajándékomat! Nagyon mindőségi és igényes db! Nagyon kommunikatív és segítőkész eladó! Az adásvétel rettentően gyorsan lezajlott még úgy is, hogy nem volt raktáron a rendelt termék! Az anyagról kicsit később csinálok még visszajelzést! Köszönöm! Öröm tőletek vásárolni! :)

Rákász Tímea - e-mail - 2016. december 23.
Kedves Hajni! Köszönjük szépen, megkaptuk az ékszereket és nagy sikert aratott! Áldott, békés Karácsonyt, és minden jót kívánok!

Andrásné Fekete Gabriella - e-mail - 2016. december 23.
Kedves Hajni! Nagyon szép az óra amit rendeltem, és biztos vagyok benne, hogy viselőjének is tetszeni fog. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Némety Gábor - e-mail - 2016. december 21.
Köszönöm a korrekt kiszolgálást! Nagyon elégedett vagyok az ékszerekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek!  Áldott ünnepeket...

Rózsa Péter - e-mail - 2016. december 21.
Kedves Hajni! Immáron második napja viselem a koponyás karkötőt és nagyon jól érzem magam benne igazán egyedi és szépen kivitelezett darab. Köszönöm szépen a kedves fogadtatást és hogy segített hozzájutni ehhez a kivételes ékszerhez. A cimborám is biztosan imádni fogja. Úgy gondolom még találkozni fogunk. :) Kellemes ünnepeket!

Pogács Attila - email - december 21.
Köszönöm, megkaptam mindent. Nagyon jók!

Várhelyi József - email - december 19.
Kedves Hajni! Köszönöm, megérkezett és nagyon tetszik. :)

Pinczésné Sitár Beáta - email - december 12.
Köszönöm, a medál a lánccal megérkezett.Biztosan fogok még az Alchemy-nél vásárolni! BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!
 

blog comments powered by Disqus