Termékek Menü

Vásárlói vélemények

Szajkó Angelika - e-mail - 2018. május 10.
Kedves Hajnalka és Alchemy ékszer! Ma megkaptam a gyűrűm,olyan mint a fotón szerepel,csodálatos mestermunka! A méret pont megfelelő. Köszönöm szépen!!!!

Fuchs Szilvia - e-mail - 2018. április 5.
Kedves Hajni! Ékszereim megérkeztek. Nagyon szépen köszönöm. Pont megfelelő méret a gyűrű!! Az ékszer olyan amit vártam, teljesen hiteles a kép. Még egyszer nagyon köszönöm. Boldog vagyok!! Szilvi

Kindlikné Fehér Erika - e-mail - 2018. március 18.
Kedves Hajni! Nagyon tetszett az óra nekem és a férjemnek is, gyönyörű, másnak is fogom ajánlani!

Kiss Gábor - e-mail - 2018. március 5.
Megérkezett a csomagom. Tetszik, igényes és szép! Köszönettel: Kiss Gábor

Peresztegi Krisztina - facebook - 2018. február 21.
Kár, hogy csak öt csillagot lehet adni, én végtelen csillagot adnék legszívesebben! :) Az ékszereket nagyon hamar meg tudtam venni, Hajni nagyon kedves, közvetlen. A termékek gyönyörűek, nagyon egyediek, minőségiek - biztosan törzsvásárló leszek. Kaptam ajándék kupont is, nagyon szépen köszönöm!

Hollósi Ivett - e-mail - 2018. február 12.
Kedves Hajni! Köszönöm szépen a gyors ügyintézést. Szerettem volna elmondani, hogy mennyire elégedett vagyok az ékszerekkel. Karácsonyra is tőletek rendelt Anyukám, és azóta is hordom ezeket a gyönyörűségeket. Úgy örülök, hogy rátok találtam. Csodaszép, egyedi ékszereitekkel nem tudok betelni! Szép napot! :) Üdvözlettel: Hollósi Ivett

Szalai Judit - e-mail - 2018. február 12.
Most adódik alkalmam megköszönni legutóbbi rendelésem gyors és pontos teljesítését - tényleg fantasztikus munkát végeztek! Az áru megint hozza az elsőnél "megszokott" minőséget, bár a francia csat balkezességét még meg kell szokni. :) Köszönet még egyszer mindenért, üdvözlettel: Judit

Rejtélyi Alexandra - e-mail - 2017. december 13.
Kedves Papp-Horváth Hajnalka! Ma tudtam felvenni a csomagomat, de már hétfőn megérkezett egyébként. Nagyon tetszik a páros nyaklánc, művészien szép a kidolgozása. Ugyanolyan örömmel és büszkeséggel fogom hordani, mint a Wings of Love nyakláncot. Köszönöm a gyors és precíz munkát! Üdvözlettel: Rejtélyi Alexandra

Csiszár Irén - e-mail - 2017. december 7.
Kedves Hajni, köszönöm, megkaptam, nagyon szééééép :-) Üdv, Irén

Harangi Fatime - e-mail - 2017. december 6.
Kedves Hajni! Ma rendben megérkezett a csomag, nagyon tetszik, szebb mint a képen. Köszönettel, Fatime

Horváth Zsoltné - e-mail - 2017. november 29.
Még annyit fűznék hozzá, hogy én sokszor rendeltem már interneten de ilyen korrekt pontos tájékoztatással még soha nem volt dolgom a megrendelt termékkel kapcsolatos minden egyes mozzanatról Emailt kaptam és  ezt nagyra becsülöm! Még egyszer nagyon köszönöm gyönyörű karácsonyi ajándék lesz a férjemnek!

Kárpáti György - e-mail - 2017. november 10.
Koszonom szepen megerkeztek a sarkanyok. Felulmulja az elkepzeleseimet. Gyonyoruen ki van dolgozva. Csak dicserni tudom.

Sári Bernadett - e-mail - 2017. november 9.
Kedves Papp-Horváth Hajni! Nagyon köszönöm. megkaptam a megrendelt terméket! Nagyon szép! Szülinapi ajándék lesz ( 18 ! ), garantált az öröm!  :)

Várday Lili - facebook - 2017. október 13.
Sziasztok, nem olyan rég kaptam meg Tőletek a nyakláncom, imádom, gyönyörű! Köszönöm szépen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harsányi Zsolt - e-mail - 2017. szeptember 15.
Szia Hajni! Bár ma még nincs Edit névnap, azért odaadtam a láncot...:) - "Köszönjük, nagyon tetszett!! Még biztos veszünk mást is!" : Edit - Úgy lesz! :)) Köszönjük!

Székely Péter - e-mail - 2017. szeptember 6.
Szia! Ma érkeztek meg! Nagyon örülünk neki! A feleségem valósággal ragyog az órával, köszönöm! Nekem is nagyon tetszik Thor kalapácsa! Sokkal jobbak mint a képek alapján gondoltam. Még egyszer köszönöm!

Oroszné Katona Margit - facebook - 2017. szeptember 2.
Egyszerűen imádok náluk vásárolni :)

Vámos Mihály - e-mail - 2017. augusztus 3.
Minden rendben volt a csomaggal, tetszik mind a két rendelt termék. Köszönöm szépen! :)

Bereczki Mihály - e-mail - 2017. július 2.
Kedves Papp-Horváth Hajni! A csomag rendben megérkezett, a termékekkel meg vagyunk elégedve. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a rendelés és kiszállítás aktuális státuszáról :)

Kecskés József - chat - 2017. május 11. 
Helló! Ma kaptam kézhez a rendelésemet! Alchemy, Helm Of Awe Ravenskull medál! Tökéletesen meg vagyok elégedve a termékkel! A kivitelezés kidolgozottsága tökéletes! Egyszóval gyönyörű! :) A szállítás pontos és megbízható! Nagy valószínűséggel vásárolok még nálatok! Köszönöm szépen! Nálam 10-10 pont!  :)

Gulyás Nikolett - facebook - 2017. május 10.
Ma kaptam meg! Gyönyörű szép! ❤ Igazi mestermunka ❤

Rejtélyi Alexandra - e-mail - 2017. május 10.
A nyaklánc gyönyörű, szebb, mint a képeken! Nagyon szépen köszönöm! Büszkén és örömmel fogom viselni! Tovàbbi sok sikert!

Oláh Ferencné - e-mail - 2017. április 26.
Kedves Hajni! Megérkezett a gyűrű, amit rendeltem. A valóságban sokkal szebb, gyönyörű! Meg vagyok elégedve!! Nagyon köszönöm!

Balló Richárd - e-mail - 2017. április 25.
Mindkét termék nagyon szép, igényes, talán jobb is mint amit vártam. Köszönöm szépen :)

Mészáros Andrea - e-mail - 2017. április 10.
Nagyon szépen köszönöm, tökéletes szülinapi ajándék volt a páromnak :)

Varga Laci - e-mail - 2017. máricus 28.
Örömmel éresítelek, hogy megérkezett a rendelésem. Nagyon tetszik a nyaklánc. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, ahogy a rendelést követő folyamatos tályékoztatással is. Nagyon köszönöm!

Fehér Melitta - e-mail - 2017. március 13.
Kedves Hajni!  Múlthéten pénteken megkaptam a csomagot. A páromnak vettem ajándékba és nagyon tetszett neki!  Köszönöm hogy ilyen gyorsan megérkezett így időben tudtam odaadni neki a névnapjára!

Polacsek Zoltán - e-mail - 2017. március 10.
Nagyon kíváló mindkét termék. Maximálisan elégedett vagyok.

Dávidházy Attila - e-mail - 2017. február 24.
Hiánytalanul átvettem a csomagot és az ékszerekkel teljesen meg vagyok elégedve. Csak legyenek annyira tartósak amennyire tetszenek. Köszi, minden jót kívánok!

Ambrus Erzsébet - e-mail - 2017. február 24.
Megérkezett és nagyon tetszik  :) :) :) Köszönöm szépen

Kaló Zita - fb - 2017. február 6.
Megkaptam az ékszereket! Fantasztikus! Köszönöm! :D

Molnár Veronika Kornélia - e-mail - 2017. január 26.
Kedves Hajni! Nagyon szépen köszönöm még egyszer a gyors és precíz ügyintézést. A karkötő és a nyaklánc is nagy örömöt okozott, nagyon tetszett páromnak, azóta szinte le se veszi. :) Biztos, hogy fogunk még rendelni, a facebookon már mindketten követjük az oldalatok. :) Köszönöm még egyszer!!!! 

Sárközi Zsolt - facebook - 2016. december 25.
Tegnap kaptam meg karácsonyi ajándékomat! Nagyon mindőségi és igényes db! Nagyon kommunikatív és segítőkész eladó! Az adásvétel rettentően gyorsan lezajlott még úgy is, hogy nem volt raktáron a rendelt termék! Az anyagról kicsit később csinálok még visszajelzést! Köszönöm! Öröm tőletek vásárolni! :)

Rákász Tímea - e-mail - 2016. december 23.
Kedves Hajni! Köszönjük szépen, megkaptuk az ékszereket és nagy sikert aratott! Áldott, békés Karácsonyt, és minden jót kívánok!

Andrásné Fekete Gabriella - e-mail - 2016. december 23.
Kedves Hajni! Nagyon szép az óra amit rendeltem, és biztos vagyok benne, hogy viselőjének is tetszeni fog. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Némety Gábor - e-mail - 2016. december 21.
Köszönöm a korrekt kiszolgálást! Nagyon elégedett vagyok az ékszerekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek!  Áldott ünnepeket...

Rózsa Péter - e-mail - 2016. december 21.
Kedves Hajni! Immáron második napja viselem a koponyás karkötőt és nagyon jól érzem magam benne igazán egyedi és szépen kivitelezett darab. Köszönöm szépen a kedves fogadtatást és hogy segített hozzájutni ehhez a kivételes ékszerhez. A cimborám is biztosan imádni fogja. Úgy gondolom még találkozni fogunk. :) Kellemes ünnepeket!

Pogács Attila - email - december 21.
Köszönöm, megkaptam mindent. Nagyon jók!

Várhelyi József - email - december 19.
Kedves Hajni! Köszönöm, megérkezett és nagyon tetszik. :)

Pinczésné Sitár Beáta - email - december 12.
Köszönöm, a medál a lánccal megérkezett.Biztosan fogok még az Alchemy-nél vásárolni! BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!
 

blog comments powered by Disqus