Termékek Menü

Legyél Te is TÖRZSVÁSÁRLÓ!

1. Milyen előnyökkel jár a Törzsvásárlói tagság?

Egy örökös -12%-os kuponnal,  amely minden nem akciós ékszerre, órára vagy egyéb kiegészítőre beváltható!

 

2. Hogyan lehetsz nálunk Törzsvásárló?

Kétszeri vásárlásod után hipp-hopp az is leszel :) Feltétele csupán annyi, hogy az első vásárlásod után kapott egyszeri, -10%-os kuponod le kell vásárolnod 30 napon belül. Ahogy átvetted ezt a második csomagod, már be is kerültél a Törzsvásárlóink táborába - erről a tényről e-mailben is tájékoztatunk :)

 

3. Szükséges-e hozzá regisztráció vagy bármi egyéb feliratkozás?

Nem szükséges regisztrálnod, az egyszeri -10% kuponkódot és később a -12% örökös kuponkódot akkor is megkaphatod, ha nincs regisztrációd. A regisztráció csupán egy praktikus dolog arra, ha saját fiókot szeretnél az oldalon, ahol vissza tudod keresgélni akár a korábbi vásárlásaidat, vagy épp az aktuális vásárlásod státuszát tudod figyelni. 

 

4. Van-e más kedvezmény-lehetőség az oldalon?

Igen, van. Sokszor akciózunk le egy-egy ékszert - ha szerencséd van, akkor pont azt, amit kinéztél. Az akciókról facebook oldalunkon és/vagy az Alchemy Hírekből is tájékozódhatsz. Az Alchemy Hírekre való feliratkozásodkor azonnal hozzájuthatsz egy -10% kuponkódhoz - tehát akár már rögtön az első vásárlásodat kedvezménnyel indíthatod. (Feliratkozás itt a bal hasábban lévő fekete boxban <-- !)

 

blog comments powered by Disqus